bla bla bla

damn vad snygg jag var för ett år och någon tid mer sen, vad hände?

 
Enda sedan jag började högstadiet har jag varit en kameliont. Ena veckan har jag haft svart ögonskugga, kajal och ruffsigt hår för att nästa vecka ha en rosa skjorta och lockar på skallen. Vad är jag nu och kommer jag förbli såhär? Jag har faktiskt ingen aning. Det har tagit lång tid att hitta dit jag faktiskt är nu och ännu har jag inte kommit fram..

nytt år

I morgon är det nyårsafton och jag är sjukt taggad. Jag tror faktiskt på riktigt att det kommer bli en jävligt bra dag det här året. Allt är redan fixat förutom strumpbyxorna som mamma råkade köpa fel... Hoppas bara att Nathalie sliter sig och kommer till oss till tolvslaget iaf, det skulle liksom inte vara en riktig nyårsafton utan henne.

I love you

För första gången på väldigt länge känner jag mig lycklig. För första gången på så länge jag kan minnas så känner jag att jag vill stanna just där jag är, att jag inte vill ändra på något eller vara någon annanstans i livet eller världen. Allt är bra nu på riktigt och jag älskar dig mer än någonting annat och för första gången i mitt liv så tror jag på oss. Jag tror verkligen.

24

jag fick en helt okej julafton änå.
Först vaknade jag och satt vid tvn helt död rätt länge. Mamma lagade mat och så småningom vaknade min lillebror.
Vi åt julmat och hade det trevligt. Jag fixade håret och sen öppnade vi julklappar. Jag hade inte direkt önskat mig något specielltav mamma så det jag fick var helt okej, smink, pengar och en mössa av min bror.
Efter det så fixade vi oss klart och for till fars släkt och åt och öppnade julklappar för att sedan få skjuts av min morfar hem och natta, emely anton och jag var här ett tag, vi träffade våra grannar när jag och natta var ute och nu är dem här. vi tittar på Björn Gustafsson men jag är trött och funtar på att sova.
Av pappa fick Jag den fina klockan jag önskat mig plus lite andra saker. Pengar fick jag oxå av mummi ukki och maja.
God kul och god natt <3

baby boy

Jag saknar min baby. Mer än någonsin.

GOD JUL

Det är jul om fyra dagar, eller a tre om man ska vara exakt och jag har ingen som helst julkänsla. Det känns som att den bara blir mindre och mindre för varje år som går. Att hemförhållandena suger just nu också gör inte saken bättre. Julafton kommer inte bli som vanligt. Är inte sugen på att fira med pappa just nu och mamma ska förmodligen vara i Södertälje. Inte ens min älskling är hemma då.
förra julen innebar depp för mig och jag hade hoppats på en glad jul i år men på grund av allt som pågår just nu så känns den önskan som en omöjlighet.

9 dec

det kryper, trycker, svider, gör ont och jag förstår inte varför, jag förstår mig inte på mig själv. jag kan ömöjligt få allt att bli bra. helt omöjligt. Jag är omöjlig.

jag tycker inte om julen..

Den här julen kommer suga...

because of you.

Vad ska jag göra? Jag vet faktiskt inte.
Det gör ont, så ont..


RSS 2.0