Realitycheck

Jag har fått reda på två saker nu.

Du har blivit ett svin. Den jag aldrig trodde skulle bli sån har överraskat mig, om det jag fått veta stämmer så är du inte längre den personen jag lärde känna och det är jävligt sorgligt. Även om vi inte setts på ett bra tag så hade jag hoppats på att vi någon gång i framtiden hade kunnat bli vänner på grund av att jag visste hur du var, vem du var men det vet jag inte längre. Äcklig är vad du verkar ha blivit.

Men Han växte i mina ögon. Jag trodde du förträngt mig så att höra det just från henne gjorde mig väldigt glad och jag undrar om du verkligen har förändrats nu. Om du blivit någon att lita på och det får mig att känna en väldig lust till att ta upp kontakten igen och hoppas på att allt ska kunna bli som förut fast inte på samma sätt.

-

Blö säger jag bara. Jag vet inte varför men av någon anledning gör radiostationer och mtvs copyrights att jag inte kan lyssna eller titta på dom på jobbet. Jag som äntligen kommit på ett bra sätt at fördriva tiden men tydligen inte, inget the city koll för mig idag alltså..

-

Luften bara går ur mig, Jag bryter i hopp för minsta lilla grej och allt känns bara fullkomligt hopplöst och jag är besviken. Jag vill inte behöva be, jag vill att det ska var världens naturligaste sak men nej. Du satte mig i andra rummet. Jag tycker inte om när du gör så.



-

Jag insåg inte att jag frågat något och därför förväntade jag mig inte ett svar. Jag ville inte ens ha ett svar.

don't hate the player, hate the game.

Jag mår nog inte riktigt bra än och jag undrar om jag någonsin kommer göra det..
Jag hatar att hamna ensam och känna sig utbytt för det gör jag. Jag är inte arg mest ledsen och besviken. Att det alltid ska bli såhär. Det värsta är att i teorin så är det jag som borde vara lyckligast just nu, men varför i h*vete är jag inte glad för då? Varför ska jag känna så här? Jo just för att det känns som att det beror på mig, För att jag inte har lika mycket tid för alla eftersom att jag måste dela upp den i fler delar för att få allt att bli som jag vill och träffa alla jag vill träffa men ändå så blir det inte så, Jag hamnar oftast hemma utan något att göra för att jag är på fel plats vid fel tillfälle eller tror att man bestämt något men sedan kastas dom planerna iväg för att något bättre kom och då blir jag utan.

sug

Fan vad det här suger, första dagen jag har semester så regnar det och det kommer vara dåligt väder flera dagar och ingen gör något roligt. Jag hatar... åååååh!

Carlsberg

Kaos! I morse när jag kom till jobbet så stod det typ tio pallar med dricka som jag absolut inte beställt! Fick lite smått panik och ringde Eva och frågade vad jag skulle göra, ringde planeringen men dom visste ingenting. Sen gick jag ut till receptionen och hon hjälpte mig och det visade sig att dom hade levererat inte bara drickan som jag hade beställt utan även uppsalas beställning till mig. Snacka om att det var packat med dricka i mitt lilla rum på jobbet.
Nyss kom i allafall lastbilen och hämtade allt som inte var mitt och då blev det relativt tomt istället. hmm..

RSS 2.0