-

Jag hade ett litet mental breakdown när jag skrev mitt förra inlägg och nu vet jag inte hur man raderar det :/
Jag tror visst, jag blir bara jävligt ledsen ibland och det gör mig osäker fast jag vet att största anledningen till att vi tjaffsar säkert är att jag bli ledsen. Det är iaf anledningen till att du blir sur och därför är jag rädd, för jag kan inte bestämma när jag ska vara glad eller ledsen..

-

Jag lever på gränsen. Jag hatar det, att gå från 100 till 0. Ibland känns det bara som att jag vill ha en anledning till att falla ner i djupet som jag befann mig i förut för då vet jag iallafall var jag har mig själv, för just nu har jag ingen aning. jag hatar att vilja så mycket mer än vad du vill. Vi är fan 18. eller jag är och du är snart. Vi får vara med och bestämma hur vårt land ska styras och då tycker i allafall jag att man är gammal nog att bo tillsammans men det verkar inte som att vi skulle klara det för även om vi träffas varje dag så är vi knappt med varandra, vi träffas, glor på tv och sover. Jag klarar det men inte du. Jag skulle kommit till dig om du tyckte det var läskigt att sova ensam. Jag hade sagt till mina kompisar som jag går i samma skola som att vi ses i morgon jag drar nu ist för om en halvtimme för att du skulle slippa vara ensam. Jag önskar, vill och älskar så jävla mycket men tror finns inte just nu.

Jag älskar att känna att jag älskar dig.

Igår kände jag verkligen att jag är lika kär i dig nu som i början. Jag älskar dig.


roadside

Hur kunde jag vara så dum och naiv på den tiden?! Ja naiv är precis rätt ord. Nu, idag, ett och ett halvt år senare förstår jag vad du menade med det. fan för mig


blää

nu är jag trött på den här snön, den är bara äcklig!
brunfläckig och man ser precis varenda liten pissfläck som hundarna har lämnat efter sig. det är fan konstigt att man inte trippar på tårna när man är ute såhär års.. usch

-

varför kan inte jag vara som alla andra? Som orkar gå till skolan för just nu pallar jag verkligen inte. Det är inte roligt och det ställs bara orimliga krav hela tiden känns det som. Jag tycker inte om lärarna och klassen är ju en röra.
usch.

rösta rösta!

jag måste bara säga att sarah dawn finers låt borde vinna sveriges melodifestival, om jag kommer ihåg rätt så är hon i andra chansen och blev den internationella juryns val. Hur töntigt det än låter att veta sånt här och engagera sig genom att skriva det i min blogg så tycker jag bara att vi aldrig röstar fram rätt låt och moving on är verkligen rätt låt. den berör, är mäktig och kommer älskas av hela europa det känner jag på mig. Eller så är dom döva!

RSS 2.0