woah

jag kan ligga i flera timmar när jag ska sova och repetera "jag älskar dig" i huvudet gång på gång.. jag är sjuk.
Du vill att det ska vara vi och jag vill att det ska vara vi så varför finns det inget oss?

bläääää

Fan vad det regnar! det låter som att jag har alla fönster öppna fast alla är stängda, oh jävlar! nu åskade det oxå! jag är rädd :(

jag hatar det här lovet än så länge!

Det känns som att jag har blivit bortglömd här hemma. no matter vem jag pratar med så har dom för sig ngt roligt och inte tid för mig. Jag börjar snart gråta av tristess. Jag klarar inte av att vara ensam så här mycket! usch!

do this with me now.

jag vill ha dig, jag vill ha bara dig. jag är så trött på att förklara det och jag är så trött på att säga och tänka det. Jag är så trött på att känna så här även om jag vet att det kan vara värt det, men det är det där kan som är det jobbiga. Hur ska jag veta om det är värt det eller inte? chansar man inte så kan man inte vinna, om jag inte kastar mig in i leken så kommer jag aldrig få veta, synd är bara att jag dök i alldeles för djupt för att kunna ta mig upp igen. Du säger att du ser det framför dig och att du tror att det kommer bli så. Jag var säker förut, jag visste och jag såg men nu, nu vet jag inte vad jag tror och jag ser det itne framför mig för du gör mig så osäker. Jag vet hur jag mår utan dig, jag kanske tränger undan bilderna och tankarna omedvetet, för det är vad alla sagt till mig att göra. "sluta tänk på det hanna, tänk framåt" men hallå?! framåt är med paul! "ta inte ut ngt i förskott, du kommer bara såra dig själv" Ja men sårar jag inte mig själv lika mycket om jag intalar mig själv att det inte kommer bli vi som om det inte skulle bli det? Jag mår bra när jag tänker på hur det kommer bli, jag mår bra av att tänka på det som var. Jag mår bra av dig så varför i helvete har jag slutat se oss som framtiden, varför är jag inte säker på att det kommer bli så när jag faktiskt känner på precis samma sätt och är fortfarande lika säker på mina känslor som förut. Jag älskar dig och det kommer bli vi, jag tänker inte låta det bli på något annat sätt för det är så här det ska vara, jag ska börja tro igen, eller nej, jag ska veta igen.

motionera mera!

Det är vad jag borde göra, idag har jag ätit inte alls mycket kolhydrater, men jag måste erkänna att jag fuskade, jag åt glass med jordgubbar :( men efter det gick jag och mamma ut och gick i säkert en timme. Glassen plus lite yoghurt är de enda kolhydraterna jag ätit i dag tror jag, har väl inte riktigt koll på vad som innehåller kolhydrater men ganska bra koll vill jag tro att jag har.
Om jag fortsätter så här så måste min kropp komma i bättre form, som den var förut är väl näst intill omöjligt för mig igen men a, det skulle väl vara målet.

plus att jag klev upp vid tio, jag brukar gå upp vid 3 nu när jag inte har något att göra! det är värt att poängteras!

kom och rädda mig från godiset!

Det här lovet suger, jag har ingenting att göra och igår efter att jag svullat så bestämde jag mig för att börja med min "inga kolhydrater" diet igen men nu när jag har så tråkigt och typ inte har ätit kolhydrater på hela dagen så börjar magen längta efter godiset och chipsen som står i skåpen och inte gick ner i magen igår.. blääää hur ska detta gå?

guuuuudis

Nu suger det, efter godis alltså. Snart kommer mamma med choklad, hjärtan eller stjärnor och så ska jag kanske göra chokladsås och äta glass och dricka cola. mums! Dom sakerna lagar ju vad som helst, för en liten stund iaf.

hej

Det är konstigt hur man kan komma tillbaka utan att ha försvunnit, för det är vad jag gjort nu. Jag bestämde mig men jag han inte genomföra det så nu är jag tillbaka där jag började igen och helt ärligt så känns det bra. Jag är glad att vi pratade, jag fick lite mer svar än jag hade tidigare och det var ju mer positivt än vad jag trodde. Du vill att jag ska vänta och då gör jag det. Jag ska vänta tills du säger åt mig att sluta.

jag tänker inte försöka mer.

som hon sa, man kommer inte över dem, man går vidare, då kan det ju aldrig skada att gå vidare..
jag saknar och älskar dig men jag klarar inte av hur mycket som helst hur länge som helst. som jag sa jag kommer alltid finnas här men att kämpa känns totalt onödigt. jag måste försöka gå vidare, försöka hitta någon som kan få mig att glömma bort dig lite.

leaving you behind.

nu är det bara jag, jag utan dig. så som det ska vara..

blanktecken

jag är rädd, rädd för att släppa dig. rädd för att inte kunna bli kär igen. Vad kommer jag bli om jag inte längre tänker på dig? vad kommer ersätta det rummet du har i mitt hjärta för helt ärligt, mitt hjärta är ju inte helt utan dig, största klyschan någonsin men det är ju verkligen så. Jag orkar inte.

gå in där!

stoppafralagen.blogg.se. vidrig lag!

midsommar

Det var roligt:) middag hos anna med anna och erik, fest hos fille, vidare på fest hos dennis kompis rickard, vidare hem till tobbe, "sova" till foo fighters.

all beginings and endings, they are about you and me.

I can see it in your eyes, someone took away your shine
Though your heart's in a prison you still got it inside
So when you build a wall around, I'm just gonna break it down
Though I can hurt you at times don't deserve you
It's still our world and I'm still your girl

jag älskar dig, var ska jag ta vägen utan dig?

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

my heart is the worst.

jag har tittat på bilderna så många gånger att det inte längre känns som du. jag har tänkt på oss så många gånger att jag tror att jag har drömt allt. jag har gråtit så många gånger att mina tårkanaler känns tomma och jag har straffat mig själv så många gånger att det inte längre har någon effekt.
det går inte att läka mitt hjärta, du sårade mig och jag sårade både dig och mig. jag kan inte förklara, jag har aldrig haft så ont förut.. jag kvävs från insidan.

förlåt, ibland behöver jag skriva sånt här.

jag är förvirrad. Jag vill gå vidare men jag vill inte ge upp. Hur ska jag kunna bli kär i någon igen? efter det här.. det gör så ont, att knappt ha några tårar kvar är sjukt jobbigt. Det spelar ingen roll hur många dom är, inget hjälper. Ska jag leva i min lögn resten av livet? Jag vill inte det. Jag vill inte sitta på en bänk i slussen och se vattnet se så inbjudande ut och lyssna på colplay och känna tårarna rinna inombords utan att kunna få dom att komma ut. Jag vill leva med dig, jag vill håla dig i handen, gräva ner näsan i ditt hår, krama dig så hårt jag kan, kyssa dina mjuka läppar, somna i din säng medans du gör läxor och vänta på att du ska komma och ligga bredvid mig.. Hur ska någon kunna slå det? Hur ska jag någonsin hitta någon som överträffar dig, det kommer inte gå jag är helt säker på det. Jag kommer aldrig klara av att vara utan dig på det här sättet.

I'll leave my room open till sunrise for you

Vad känner jag? Jag är rädd för att när du kommer hem så kommer den glada känslan av det du sa att försvinna med verkligheten, för den glädjen är vad jag har levt på den senaste veckan.. jag vet fortfarande vad det är jag behöver göra men det är så svårt, att stå bredvid och bara vara. Att inte kunna vara det jag vill vara för det innebär oxå att jag inte kan vara precis den jag är när jag måste hejda mig själv från att säga och göra saker.
Det jag egentligen vill göra är att åka till flygplatsen och slänga mig i dina armar och aldrig släppa taget..


Foo fighters!

How i miss you
How i miss you
How i miss you
I should never call
How i hope that you still miss me

Did I lose you?
Did I lose you?
Did I lose you?
Somewhere down the line
Hide and seek's alright if i find....

Do you miss me,
Like i miss you
If you miss me,
Never go away
Hopefully... you'll come stay someday

If you're leaving,
come back soon
Thats not easy to say

I will wait here,
and dream of you
all alone as i ache

Did I lose you?
Did I lose you?
Did I lose you?
Somewhere down the line
Hide and seek's alright if i find....

Do you miss me,
Like i miss you
If you miss me,
Never go away
Hopefully... you'll come stay someday

If you're leaving,
come back soon
Thats not easy to say

I will wait here,
and dream of you
all alone as i ache

How i miss you
How i miss you
How i miss you
I should never call
How i hope that you still miss me

come closer.

jag kan knappt vänta tills du kommer hem bara för att få känna att du är nära.


HAHAHAHA

"ring innan du kommer"
"säker lagring"

where the action is!

oh gud vad det var bra! foo fighters med simon! herregud jag vill göra det igen! 
Dansa hela dagen med emmely och amanda. intervjuvade i tv!:P blåsa kondomer, såpbubblor och faschinera ,känniskor med bubblor som blev rök när man smällde dom.
emmely, simon, freddie, amanda, costas, max, matte och norrbert. tack för den bästa dagen som finns!:D

FOO FIGHTERS!

tänk till lite..

Prioriteringarna i det här landet borde ändras! En man kläms ihjäl av en tunnelbana men framsidan av tidningarna pryds av fotbolls nyheter. Människor blir mer oroliga av att sverige förlorar en match än att en man sköts med åtta skott i västerås i helgen. Jag blir rent ut sagt rädd av att vi kan reagera så här för vad lär prioriteras en kväll då det är derby, att polisens alla styrkor ser till så att idioterna som köpt biljetter inte kastar in brinnande föremål och stormar stadion eller se till så att en kvinna inte blir våldtagen och misshandlad? Jag gissar på fotbollen. Hur kan en sport ha blivit så här viktig, en lek som gick för långt skulle jag säga..


style doesn't matter when you're on your back.

sug på den du!

manhattan transfer.

jag tycker det är konstigt att man kan sakna någon så mycket mer bara för att han är i ett annat land. Jag vet att jag har sagt förut någon gång att det känns som att du är 1000 mil bort men nej, det kändes tydligen inte så..

jag saknar dig.

kom hem nu..


nej, fortfarande inte imponerad.

Jag gjorde det, jag gick in på kenzas blogg igen bara för att se om hon blivit mer intressant men nej, det var precis som förut.
Det tråkigaste med hennes blogg tycker jag är att även om hon har fina kläder, snygg stil och man får "vill ha" känslan av det hon köpt så har ju inte en vanlig dödlig människa råd med det hon köper!
man måste ju tänka på målgruppen om man vill att någonting ska gå bra och 16 åriga tjejer i dagens sammhälle har inte råd att köpa en klänning för 700 kr? inte många jag känner i alla fall så hur kan det gå så bra för henne?


even a wise man jumps in misery somewhere down the line but only a fool will jump a second time.

Jag tror på misstag, för utan misstag skulle vi inte lära oss. De kan få oss att inse saker, komma över människor och göra oss till dem vi förhoppningsvis ska bli. Jag skulle aldrig klarat av oss utan misstaget men nu klarar jag inte av mig själv på grund av misstaget men jag vet i alla fall vad jag känner. Jag blev säker, jag lärde mig vad som är viktigt och värdefullt. Mina tvivel försvann och hur mycket jag än ångrar det så tror jag inte att det fanns något annat sätt. Nej, jag kan inte ångra det längre, jag kan bara försöka och försöka. Min kloka väns kloka låtsatsmamma sa något väldigt bra som jag fick höra idag och jag ska följa det rådet och jag tänker inte gå, jag tänker inte försvinna. Jag kommer finnas här alltid och vänta och älska för jag vet nu, jag vet vad jag behöver och vad jag vill. Jag har aldrig varit mer säker på något i hela mitt liv och allt på grund av ett misstag men förbanne den som gör samma misstag två gånger.

I've got a right to be wrong
My mistakes will make me strong
I'm stepping out into the great unknown
I'm feeling wings though I've never flown
I've got a mind of my own
I'm flesh and blood to the bone
I'm not made of stone
Got a right to be wrong
So just leave me alone

jag stannar kvar

Love of my life, you've hurt me,
You've broken my heart
and now you leave me.

Love of my life
can't you see?
Bring it back, bring it back
Don't take it away from me
Because you don't know
what it means to me

Love of my life, don't leave me
You've stolen my love
you now desert me

Love of my life
can't you see?
Bring it back, bring it back
Don't take it away from me
Because you don't know
what it means to me

You will remember when this is blown over
And everything's all by the way
When I grow older
I will be there by your side
To remind how I still love you
I still love you

sorry seems to be my favoutire word..

jag är dum..

jag känner mig så fånig men det här är allt jag känner..

I swear that I can go on forever again
Please let me know that my one bad day will end
I will go down as your lover, your friend
Give me your lips and with one kiss we begin
Are you afraid of being alone
Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight
Cause I am, I'm lost without you

I'll leave my room open till sunrise for you
I'll keep my eyes patiently focused on you
Where are you now I can hear footsteps I'm dreaming
And if you will, keep me from waking to believe this

Are you afraid of being alone
Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight
Cause I am, I'm lost without you

Are you afraid of being alone
Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight
Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of being alone
Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight
Cause I am, I'm lost without you

I'm lost without you

I have to say it hasnt helped me yet.

ni får tycka vad ni vill, men att slänga era åsikter i mitt ansikte eller till och med gå bakom ryggen på mig och prata. det är bara elakt. Det jobbiga är ju att jag gör det för att det är det enda som får mig att glömma det som behöver glömmas. jag vill inte bli elakt behandlad på grund av det, då mår jag defenitivt inte bättre..

I can not live I cant breath unless you do this with me.

Det gör ont, jävligt ont men det är ändå skönt på något sätt.. Det är inte för sent säger du men ändå så är det något som säger mig att det är det.. Jag kommer vänta en evighet även om det inte hjälper för jag älskar dig för mycket för att låta något sådant försvinna.

Det enda jag kan tänka på just nu är texten "will we ever know if falling backwards could save us, why not try it just once and hope that we survive."


RSS 2.0