pank

Jag är så oerhört rastlös och pengarna räcker inte till! jag kommer vara näst intill pank efter att ha köpt marcus present och så är det valborg vilket betyder att jag förmodligen kommer vilja införskaffa någon sorts alkoholhaltig dryck och efter det kommer pengarna att vara toatally gone! Hur ska jag överleva en hel månad utan pengar då?? Jag hatar när folk fyller år.

-

Jag har gått och blivit sjuk och på fredag fyller baby 18 år och jag är fett nojig över presenten! Är jätte rädd för att han inte ska tycka om den men jag tänker köpa den ändå.

I Juni börjar jag jobba på carlsberg och det ska bli jätte roligt! Jag verkligen längtar. Jag var där i torsdags och träffade några som jobbar där och fick se var jag ska jobba, dom förklarade lite vad jag skulle göra och så. Det verkar som en bra arbetsplats och människorna verkar trevliga.


090422

You have a way with words and it's not good.

När broarna inte syns till.

Ja, idag har väl sett ut som igår, Jag har sovit, duschat och städat.
Det är ju så himla tråkigt väder, Jag hade hoppats på sol så att man hade kunnat ta en promenad i allafall men nej mulet och kallt och jag såg svalor som flög väldigt lågt så det kommer väl regn också så nu sitter jag fast inne igen. Kanske ska till bonza i kväll med natta men känns inte så himla roligt heller. Jag vill göra något nytt eller något som vi brukade göra. Gå och fika på 60 eller maddes men maddes är stängt och 60 är alltid fullt och då är det inte alls lika mysigt.
Jag vill ta upp kontakten med dom som jag tappat. Gå en promenad mellan husen på söder och stanna i en park och sitta i solen och prata men det tillåter inte vädret.
Jag skulle vilja klara mig helt själv. Skulle vilja kunna njuta av att gå eller sitta i en park helt ensam men jag tycker inte om mitt eget sällskap tillräckligt mycket för att göra det.

Juat nu längtar jag som en tok till att sitta på afterbeachen i Tylösand vid strandhotellet, att gå på vägarna på väg från stranden och upp på skogsstigen till stugan och sitta ute och äta mat. Att grilla vid klipporna och fiska krabbor. Jag hoppas verkligen att vi åker dit i år igen som vi brukar. Om vi tar oss dit i år så följer nog inte hanna med, Hon har ju så mycket annat för sig i sommar.. Men jag kommer alltid se Tylösand som vårt ställe.

coffee and cigarettes

Jag vet inte ens vart jag ska börja för det finns ingenting att göra eller säga just nu. Allt är dött och allt jag gör är ingenting. Ska jobba typ tre dagar i veckan nu tror jag, inte ens det. Måndag och varannan lör-sön.
På torsdag ska jag också på intervju eller något liknande på spendrups och får förhoppningsvis jobb där fast det är bara i sommar men då är det i allafall heltid.

Just nu ska jag åka och handla sen städa typ hela huset. Får se om jag orkar annars blir det bara köket och sen sitta och dricka té eller kaffe i min ensamhet. Kanske leta upp någon gammal tidning som verkar intressant.


RSS 2.0