Carlsberg

Jag trodde ALDRIG att jag skulle överleva den här dagen. Allt är slut, telefonen krånglade, beställning efter beställning var tvungen att ringas in och jag har en huvudvärk som är värre är värst. Plus att jag svider om kroppen efter båtturen igår och jag har varit kissnödig konstant idag. Nu är det i allafall slut på lidandet om tio minuter, då återstår bara den oändliga resan hem från carlsbergs personalbutik... Suck.

Om du inte har tre så ring mig smsa inte! jag har inte råd längre!

Carlsberg

Ibland kan en relativt okänd människa göra så mycket för självförtroendet. Det var precis en man inne och handlade av mig, en typisk snackare han stod och pratade med mig ganska länge. Han pratade om hur dåligt han tyckte det var att ungdomar inte fick några jobb och att det var idiotiskt att man inte tittade på personen utan bara erfarenheten, så tyckte han som förmodligen alla ungdomar tänker, Hur fan ska man skaffa sig erfarenhet om man inte får något jobb utan?
När han stått och pratat ett tag så sa han att jag verkade skärpt och att han tror på mig. En helt okänd man tror på mig, Han tror att det kommer gå bra för mig i livet. Det kändes bra att höra för omväxlings skull.


Carlsberg

Den här morgonen var hemsk, Springer runt och letar som en galning efter mina jeans shorts som jag ville ha och hittar dom ingenstans. Försöker kolla när bussen går men internet fungerar inte. Jag äter bara lite frukost för att jag skulle ha med mig lunch för en gångs skull till jobbet, när jag väl är nere vid bussen så kommer jag på att jag glämt maten och mamma ringer och säger att hon har lånat mina shorts. Usch! Vidrig morgon snacka om att jag blev bitter och bittrare lär jag väl bli ju längre tiden går och ju mer maten försvinner ur min mage.

Idag är det lite fler kunder i allafall men det är alldeles för varmt jag rinner bort! Värme är bra när man får sola och vara ute men inte sitta inne i en butik, då ska det vara svalt.

Carlsberg

Jag har nästan vant mig vid att itne äta vid det här laget känns det som, hungern är inte så stark men jag känner hur huvudet börjar göra ont och det är lite jobbigt att tänka men jag kan ju inte äta! Jag jobbar ensam och ingen som kan ta över om jag skulle vilja ha rast och även om jag skulle ta med mig mat så skulle det kännas fel att sitta och äta maten framför dom när dom ska handla och ha hjälp av mig.. usch. Plus att det är tråkigt inga människor. Och nu tänker du säkert att men om det inte är några människor så kan du väl äta. Men nej, för så fort jag ska ut och röka eller gå på toa då, då kommer dom, flera stycken. Jaja det är bara att bita ihop. Pengar är ju pengar och dom behöver jag.

Carlsberg

Jag har ju absolut ingenting att göra på jobbet nu, har väl varit inne kanske tio personer på hela dagen och handlat. rätt segt måste jag säga.
Jag hoppas på Tanto i kväll om någon är på. ska ringa min käre vän fehler 29 gånger tills hon går med på att följa med. hehe.
Nu har jag inget mer att säga förutom att carlsberg can vara dött en måndag när Hanna står i Cashen.
tjing.

-

Allt vi behöver göra är att tro. Allt vi kan göra är att hoppas.

Blank

Jag skulle vilja vara en självständig person som klarar av att gå på ett café eller en restaurang ensam, sitta och dricka min kaffe med en bok utan att känna mig obekväm och tänka på vad folk tror om mig. Kunna vara för mig själv utan att tänka att jag inte har någon att vara med, för just nu så är jag aldrig själv just för att jag vill vara det. Det har jag nog aldrig varit och vet inte om jag någonsin kommer bli sådan heller, Det är inte jag. Precis som man måste acceptera folk som vill vara ensamma så måste man acceptera folk som inte vill vara det utan att tänka att man är klängig.
Jag skulle vilja slita mig fri och bara vara jag, lära känna mig själv men ändå inte. Jag vill inte lämna mitt liv och dig även om jag är så otroligt trött på att undra vart jag kommer hamna eller om jag ens kommer klara mig. Jag vill vara med dig varje sekund även fast jag inte vill och jag vill göra allt med dig även fast jag vill göra saker ensam.
Jag vet inte om jag är svag men det har jag aldrig varit och det känns oerhört konstigt om man skulle bli det av att faktiskt bli älskad..

RSS 2.0