hjältar måste inte alltid le.

"Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat
även fast jag inte kunde andas.
Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll,
vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem packad någon kväll
eller när som helst.
Kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt.
Vare sig det är en fredag eller torsdag, och tro mig,
fan det kan va ensamt i en storstad.
Men jag tror att det kommer bli bra,
även fast det regnar här i Stockholm idag."

jag får en karta men inte vilken väg att gå.

"sväljer min stolthet, tittar upp fast tårar rinner. har lovat mindre men nu ska jag hålla allt. går ut på stridsfältet, upp med hakan huvudet kallt."

hej.

Jag vet hur man ska beskriva känslan. Det är som när man har små hårstrån som sitter i kläderna, överallt. Som efter att ha klippt hår en hel dag i frisör salen, stickande, kittlande irriterande kli, överallt.

Queen of apology

Så här har jag suttit allt för många gånger. I ett rött rum, en stor skärm framför mig, Hörlurarna över öronen, pink floyd spelas, comfortably numb. Tårarna vill komma fram, jag är så rädd för att bli utan dig. Jag är så trött på att bo här. Jag är så omotiverad så skolan går åt helvete. När ska jag kunna leva för något annat än den personen som betyder mest? När ska jag kunna leva för mig själv? Jag behöver dig nu, förstår du det? Tid ja, jag ger dig all tid i världen om det betyder att det finns en chans för jag vet att vi hör ihop jag måste bara hitta ett sätt att få dig att veta det också och just nu står jag clueless. Du är den enda för mig, du är verkligen det och jag är ledsen att jag inte insåg det tidigare men nu vet jag. Jag har aldrig varit mer säker på någonting.

jag vill inte

how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year
Running over the same old ground
What have we found?
The same old fears
Wish you were here

hola

jag tänker inte låta vår kärlek bara försvinna som tårar i regn
dom tror dom vet men ingen vet vad vi vet


jag älskar Lasse Lindh för hans texter stämmer så bra.

en högerkrok och riktigt blod.

Gör som du vill men jag tänker vinna tillbaka ditt hjärta, oavsett hur mycket du kämpar och stretar emot
Du kan inte först ge så mycket och sen plötsligt sluta. Du har ingen aning om hur hårt din kärlek tog

älskling

Att träffa dig idag var underbart, att kunna titta på dig, att kunna prata med dig även om vi inte pratade om något viktigt. Jag älskar dig så sjukt mycket och jag vill aldrig vara utan dig så har jag alltid känt. Jag önskar att jag fick vara med dig varje dag.. Som jag alltid sagt förut, du är den som får mig att må bra, min ipren.. Jag är så rädd just nu. Jag behöver dig.

det är viktigt för mig och jag trodde att det var det för dig med..

Det känns inge bra länge. Om det inte är viktigt för dig så kommer det ju aldrig funka och just nu känns det inte som att det är viktigt fast om jag ska vara ärlig så känns det nästan som det brukade göra, förutom att då kände jag att jag kunde ringa dig om du inte ringre, så känner jag inte längre. Jag saknar att kunna ringa dig, jag saknar dig..

I love you

I don't want to be your friend
I just want to be your lover
No matter how it ends
No matter how it starts

nightmare!

usch, så hemskt får det inte sluta. Jag ska fixa det här!

saturday it is.

Det kryper i skinnet på mig. Jag vill träffa dig så gärna att jag inte vet var jag ska ta vägen, Lördag känns alldeles för långt bort.
jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig

Jag tänker bevisa allt du vill ha bevisat.

None

Så rädd.. Jag är så glad som jag kan bli just nu men ändå så smyger den där obehagliga känslan på mig bakifrån, jag är rädd för att något ska gå fel, att det inte kommer bli vi två, att jag kommer förlora dig igen. Det får inte hända, nu tänker jag göra allt för dig.
My heart is yours.

början på något nytt och underbart.

Jag är så glad, så förväntansfull. Jag är så glad att jag inte kunde ge upp helt, att jag inte kunde släppa dig. Jag ska få det här att funka för jag älskar dig så mycket. Jag ska få det här att bli bra igen, det ska bli vi, vi som vi var förut. Tack <3

aha, nu har jag gjort det igen, jag har vart dum mot mig själv.

Det här är fel. Jag är fel. Du är fel. Jag är fel utan dig. Mina tårar är inte värda någonting utan dig. Mina tankar kommer ingen vart utan dig. Även om dom kommer ut så svävar dom iväg utan någon som tar emot dom. Om du visste hur många gånger jag varit på väg att ringa dig av ren reflex. Du var den enda som fick min klump i magen att lösas upp lite grann, nu är den större än någonsin.
Jag bytte mobil här om veckan, till min gamla för att den vanliga skulle lämnas in på lagning. I telefonboken hette du älskling <3 det var en bild på dig och du hade en egen ringsignal, tralala lilla molntuss med bob hund, för det var vad du var, min lilla molntuss som jag kunde sväva med ibland..

sluta

jag klarar inte mer.. gör inte så här, skrik inte på mig, försök i alla fall förstå. jag klarar inte det här!

rubrik

det värsta är att ni har fått mig att bli den jag är så därför påminner allt jag är och tycker om om er.. påminnelser är det som hindrar mig från att gå vidare. tillbaka blickar i det förflutna, det jag inte hade en aning om att det fanns är nu en del av mitt liv och trots att jag älskar det försöker jag unvika det för att slippa bli påmind. Om jag bara kunde ändra kurs, ta nya vägar..

figure me out.

idag fick jag ur mig mer än jag någonsin fått ur mig. jag erkände saker för mig själv som jag vetat länge men inte sagt. nu har jag nog inga hemligheter för mig själv längre, men mot omvärlden finns det fortfarande outtalade saker.. Dennis är den enda som vet nu.. tack Dennis.

allt har ett slut och här tog vägen slut.

allt har ett slut
för alla vägar har ett slut
och pengar tar slut
och sista flaskan tog slut
och mellan oss tog det slut

fast mest är jag trött på dig..

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kanske jag kommer över det

jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag..

jag hatar att jag älskar dig
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

allt kan avgöras på bråkdelen av en sekund, kärlek och hat.

Hur kunde du gå förbi mig? jag kan fortfarande inte släppa det. Varför ljög du? Jag hatar tomma ord det har jag sagt förut och dina ord måste varit dom tomaste jag hört.. Jag känner bara för att åka hem till dig, sätta mig på din trappa och vänta tills du vaknar, när du sen ska till skolan så ska jag skrika och slå på dig, det är vad jag vill för jag är trött på dig, du tar upp för mycket plats genom att inte vara här. Jag kan inte låta mig själv gå för jag dras till dig. Det har gjort ont för dig men jag tror inte du kan föreställa dig den smärta jag gått och går igenom.. Du tror att du är det enda offret här men tänk dig att aldrig kunna förlåta dig själv, att aldrig kunna ta tillbaka det misstaget som lärde dig det viktigaste du någonsin lärt dig, för ingenting. Att aldrig mer kunna se någon i ögonen utan att tänka att dina var så mycket vackrare, aldrig mer kunna hålla någon i handen utan att tänka att min hand passade så mycket bättre i din, att aldrig mer kunna älska någon med hela hjärtat.. då kanske du får en liten glimt av min smärta.. jag vill så gärna bevisa för dig att jag älskar dig, men du bad mig gå, jag vill så gärna läka ditt sår och få dig att lita på mig och kanske andra, men du bad mig att inte göra det. Nu gör jag det du bad mig om, jag låter dig vara, jag låter bli. Enda gången jag pratar med dig är här, i min blogg och det är bara för att jag vet att du inte läser..

säg aldrig så igen, det gör ont i mig än.

you got me begging you for mercy.

My intentions never change
What I want still stays the same
And I know what I should do
Its time set myself on fire

spelning.

first we take berlin var verkligen asbra och vilken snygg basist!

låt mig bara somna nu.

Jag grät inte.. jag var stark. Jag låtsades som jag hade planerat, du stod rakt framför mig, du gick förbi mig. det var som att jag aldrig hade existerat, som att jag var vilken främlig som helst som man bara passerar. Om det är så lätt att låta mig bli den främlingen efter att ha älskat mig, då vill jag nog aldrig mer bli älskad för jag vill aldrig mer bli den främlingen.. jag vill aldrig mer bli någonting.

right.

ord behöver nödvändigtvis inte betyda någonting, det bevisade du idag.

how we survive is what makes us who we are.

                         

a long time ago just wasnt long enough..

jag saknar mig själv. jag vet att jag har sagt det förut men jag gör verkligen det. Just nu känns det som att jag lever i en låtsats värld som jag snart ska vakna ur. Jag ville inte försvinna med dig i bussen där där kvällen, men jag antar att jag gjorde det ändå, jag ville ge mitt hjärta till någon annan men du tog det med dig och det insåg jag för länge sedan men för länge sedan var för sent.

no milk today.

det är lika troligt att det jag behöver skulle hända som att det skulle snöa i juni.. fan.

hjälp.

jag vill inte att du ska hindra mig från att göra det jag vill men så blir det ändå. Hur ska jag kunna koppla bort något, någon. Inte tänka på att du är i samma rum när jag tänker på att jag ser ända bort till din skola från min och tänka att vi är nära varandra. Ska jag försöka eller bara inte gå dit?


jag har så mycket att säga förlåt för..

Förlåt om jag har försummat er men jag orkar inte gå tillbaka till allt gammalt. Jag är rädd för att bli påmind tror jag. Jag vet att jag gör fel, jag älskar er men det är så svårt. Vi har gått i cirklar rätt länge tycker jag det känns som, jag vill inte komma tillbaka till vissa delar av den cirkeln så jag vet inte hur jag ska fixa det här?

my daddy thinks Im fine..

jag kan inte bestämma mig för om det är värst att känna ingenting eller ha ont. det är svårast att komma förbi det onda men när man gör det, när man sen inte känner någonting då är det plötsligt inte så svårt att leva längre för ingenting spelar någon roll. det får bli som det blir för man orkar inte bry sig om något annat än vad som ska hända i Andra avenyn..

återträff

det är så skönt att kunna komma tillbaka, träffa alla som man inte träffat på ett år, och kunna bete sig precis som vanligt, det var precis som det brukar vara. det var så skönt, gud vad jag skulle vilja gå ett år till i ks. jag älskar er!

jag glömmer dig aldrig, förlåt.

om tårar kunde prata så skulle jag ha sagt allt.
om hjärtat kunde sjunga så skulle du ha miljoner låtar som sjöngs bara för dig.
fast, det gör dom ju redan.

ljuset är långt borta

det fungerar inte så här..

oh no

min blogg blev ju precis som den gamla, tragiskt..

det slutar aldrig

för varje slag hjärtat slåt utan dig dör jag lite mer.
idag såg jag dig och nu kan jag inte sluta gråta, jag var hungrig men nu känns tanken på mat bara äckligt.
jag kan inte leva utan dig så säg nu, vad ska jag göra för att inte dö?

clearis brun

sofie.

jag är så trött på det

jag vill inte känna tårarna rinna ner, känna smaken när dom rullar in i munnen, den täppta näsan, hålet i hjärtat och känslan av illamående bara vid tanken på mat, äta en tugga sen börja må illa.. viljan att göra något dumt, det är nog den enda viljan jag har kvar, jag går till skolan, inte jämt men jag gör det, jag förstår inte varför..jag går på tomgång, bränslet är slut men min motor rullar ändå, hur fan går de till? det borde vara omöjligt..

sluta tro att ni vet..

jag verkligen hatar folk som säger att det är normalt, att man kommre ur det förr eller senare. Hur fan vet dom det?! hur fan kan dom veta att man faktiskt gör det? det här är inte normalt, ställ dig i mina skor och gå omkring ett tag så får du se vilka skavsår du får uppleva. Det är inte normalt att göra som jag gör men det förekommer, det är inte normalt att må som jag gör men det förekommer.

säkert

jag föll isär idag
jag går fortfarande upprätt,
men det är någon annan jag
Ringde sedan ett nummer det var länge sedan jag slog
Ja, jag blev också chockad men när något händer vet man plötsligt
vad man känner, vem som räknas
allt står klart när allt är fel,
så lätt att se rätt

Jag föll isär igår
Jag är fortfarande trasig
men ingen ser ens sår om man bara går fort

jag orkar inte tolka något mer så jag låter bli.

image11

you will never be replaced

igår grät jag hela vägen hem, jag kan inte påstå att jag kommer ihåg helt vad det var jag tänkte men jag vet att jag tänkte på dig det är det enda jag kommer ihåg, jag kommer ihåg känslan, så ont, fötterna rörde sig fast jag ville slänga mig in i berget bredvid vägen. jag kände tårarna mot kinderna som så många gånger förr, jag kan inte förlåta mig själv det går inte och då kan jag inte gå vidare vilket betyder att varje sekund utan dig är en pina, jag har försökt lura mig själv och andra, men det går inte alltid. om jag inte kan förlåta mig själv så kommer det aldrig bli bra och om jag kunde sabba allt men inte fixa någonting, hur ska jag då kunna fortsätta?

I stop breathin'

nickelback-far away
så bra


lögner och åter lögner

att spela så oberörd, att inte förklara, att bara göra en helomvändning. hur kan man göra så?
"om du dör dör jag med" vilket fuking jävla bullshit!

just a little bit of you, the only part I can get.

jag skriver in ditt namn och klickar på enter även fast det gör ont, hjärtat börjar dunka och hålet i hjärtat gör sig påminnt, bara för att det är det enda sättet för mig att få veta hur du mår, vad du gör och se dig. Jag vill inte utsätta mig själv för det fast jag gör det ändå, jag vill inte känna att jag behöver veta men det kan jag inte ändra på. Det spelar ingen roll att jag har gett upp och börjat gå vidare, för den dagen jag ser något som tyder på att du har någon annan, den dagen kommer mitt hjärta dö på riktigt, jag vet inte varför det är värre egentligen men det är det, den dagen, ja usch.

så långt bort men ändå så nära.

The first meeting

Hearts beating fast

Expectations for so long built up

Nothing behind us it was all in the future


At the first look I was hooked

At the first kiss I was certain

I never imagined it would end up like this


Hearts broken in two

Kisses flown away in the dark

My memories are the pain I carry

But also my only hope


A mistake creating space that can not be filled

We talked and disagreed

I left you alone hoping for you to reconsider


The first meeting

I trembled, it was hard to breath

With every word I wrote in that letter

With every tear that rolled from our eyes

I felt my self dying


Don't leave me feeling like this

My heart is shattered and you have the last piece

The only piece to fix my self


Drumming heart beats

Long lost kisses

Feelings hidden in the past

Fear of the night


The words you said and the tears you shared

Could be just enough to kill me


Its all to late

To late for me to tell

You said you don't love me you said you don't want me

But please tell me how could this be true?


Every tear falling from your eye told me different

every shake you made told me it wasn't true

I know I was wrong and I know I was dumb

But no one will ever love you this way


jag vill ha min gula halsduk tillbaka.

du har rätt, du bygger upp en fantasivärld, kanske är det därför du är som du är. man kan inte leva i en fantasi, även om det går ett tag så kommer verkligheten förr eller senare hinna ikapp dig och slå dig i ansiktet. att du inte lärt dig än är det konstigaste tycker jag för den här fantasin är inte den första likadana, vakna och börja lev på riktigt istället.

hon kommer med solsken till mig.

Det är så trevligt ibland, det är så trevligt att vara med lova, det är så trevligt att hon bor på götgatan, det är så trevligt att jag träffat simon flera gånger den senaste veckan på grund av det, det är så trevligt med mina tjejer, det är så trevligt att du pratar med mig igen, det är så trevligt att det är sol ute, det är så trevligt att mitt hår är ljusare, det är så trevligt att det är ledigt och att jag är ensam hemma men det trevligaste är nog att jag känner mig glad.

bläää

Du var min trygghet, det enda som gjorde att jag kände mig säker, nu är jag tillbaka till att vara en leksak, hur unviker man det? jag orkar inte

man lär sig något nytt varje dag.

Jag måste lära mig att jag är en person som man ljuger för och som kommer i sista hand.. det bara är så..


RSS 2.0