-

Sluta göra illa mig. Slita stick hål på mig det är därför jag brister.
Jag vill inte känna mig otillräcklig och påträngande.

Så feg att jag viskar.

Jag vill inte tänka så, och jag vill inte komma in i samma banor som jag en gång varit i.
Jag vill inte sakna någon som jag inte vill ha något med att göra. Jag orkar inte tänka på framtiden alls just nu för på alla andra låter det som att den är mörk för min del, Jag är trött på det. Jag är så oerhört trött på att folk ska tala om för mig vad som är bäst för mig och när jag gör fel.
Det är när saker är svårt som jag fastnar i gammalt groll och tänker att "det var ju så mycket bättre förut och det var ju så mycket bättre med dom", fast jag egentligen vet att jag har fel. Jag kommer bara ihåg allt bra med dom där personerna och förtränger alla gånger som jag blivit ledsen och mått dåligt.

Städat

Nu är rummet städat för första gången på länge. Jag tycker om när det är fint i mitt rum men ändå så slänger jag skiten omkring mig.
Jag är så oerhört godissugen men jag vill inte äta godis! Jag borde gå ut och gå eller något istället men då kommer jag bara hamna nere vid Vivo och komma hem med en godis påse.. Fy.

I morgon är det Mikaelas skiva med Mtv gala tema. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Klänning borde det bli men jag har inga strumpbyxor! Jag vet iaf att jag ska ha mina fina svarta skor :) Jag är fortfarande lika kär i dom som när jag såg dem första gången. Hehe.

-

Mitt liv kretsar inte kring mig.

RSS 2.0