bara min blogg.

jag vet att min blogg är deprimerande och många skulle säkert vilja skrika "EMOOOO" när dom läser den men vet ni vad? det skiter jag i, om det stör er, läs inte. Om ni inte bryr er så bryr inte jag mig heller. Alla har olika sätt att få ut känslor, vissa går till psykologen och pratar om alla sina problem, vissa pratar med sin mamma eller sina kompisar, andra skriver, som jag och jag gör det bara för mig själv inte för att göra någon annan glad.

just in case you ever feel like calling, I'll be waiting right by the phone..

Förlåt för att jag försökte för mycket, men jag kunde bara inte ge upp utan att verkligen ha kämpat, det förstår nog dom flesta. Du ska aldrig mer behöva höra något från mig igen och jag hoppas att du blir glad då för jag vill att du ska vara glad, jag får inse att det är så här det är men du ska oxå veta att jag aldrig kommer sluta älska dig, för det spelar ingen roll vad jag säger till dig eller mig själv, det spelar ingen roll vad du säger till mig eller någon annan, inget kan få mina känslor att ändra sig. Jag har fortfarande din trummpinne bredvid sängen och jag har fortfarande papper i skåpet som det står ditt namn klottrat på både framsidan och baksidan, jag har fortfarande kvar mitt block i skolan med framsidan som är full av bokstäver som bildar ditt namn. Jag är inte stark nog att slänga det för då känns det verkligen som att jag slänger det enda jag har kvar av dig och det kan jag aldrig göra. Jag kan aldrig glömma dig och jag kan aldrig sluta älska dig för du var mitt allt och fast du inte finns kvar hos mig längre så är du fortfarande det..


words like violence.

Det tar aldrig slut, jag vet inte hur jag kan ha så mycket inom mig som jag måste få ut, som jag måste släppa ifrån mig och känna lättnad för att jag vet att andra läser, kanske ger det mig lite hopp att veta att någon som läser någon gång kommer ha ett svar till mig, eller förstå mig och kunna hjälpa mig. Det är nog därför jag skriver det här, för att jag hoppas och det är ju tur för om man inte hoppas då har man ingenting kvar, ingen anledning att leva. Jag har gett upp om många saker, mig själv bland annat, men jag hoppas fortfarande. Jag vet inte vad jag hoppas på men jag fortsätter ändå.
Det finns stunder då jag nog slutar hoppas, när jag bara vill göra mig själv illa och glömma allt om än bara för en liten stund och jag önskar att jag slapp dom stunderna, att jag slapp känna så så ofta som jag faktiskt gör i alla fall. Jag hoppas att jag en dag kommer kunna vara vaken en hel dag utan att känna tårarna pressa bakom ögonlocken, utan att känna klumpen i magen växa sig större och större för att sedan brista när jag kommer hem och stänger dörren till mitt rum bakom mig. Det känns som den där reklamen, när en liten kille bär på en tung ryggsäck fylld med elaka kommentarer som han sedan häller ut och slänger in under sängen, fast min ryggsäck består inte av saker folk har sagt till mig, den består av saker jag säger till mig själv och saker som jag blir påminnd om och inte kan göra mig av med förens jag kommer hem och är säker i mitt eget rum. Då kan jag ta av mig ryggsäcken och gömma mina känslor under sängen, känna tyngden lyfta från mina axlar för att när jag gråtit färdigt ha vuxit sig tio gånger tyngre än innan och utan att veta vad jag ska göra åt det.

hello there, the angel from my nightmare.

Det är så många som jag skulle vilja fråga varför?
Varför du är som du är mot mig, beter dig så jävla dåligt när jag aldrig gjort annat än att bry mig om dig.
Varför behöver jag inte ens förklara för dig för det har jag gjort för mycket redan.
Varför du gjorde som du gjorde och fick mig att bli den osäkra lilla människan jag är idag, jag vet att det inte finns något svar på det för den frågan har jag ställt dig flera gånger.
Det finns så många fler varför, det finns varför jag inte ens vet hur jag ska formulera och det finns varför som jag inte behöver formulera. Jag är så förvirrad att varför är det bästa ordet att beskriva min känsla nu, jag frågar mig själv och er, varför?

move along.

jag vill flytta, snälla flytta mig.

I cant lie.

måste du påverka allt? Jag klarar inte av att äta utan att bli illamående och så har det varit sedan i fredags, jag hatar det. Jag blir hungrig direkt efter att jag ätit det lilla jag får i mig och sedan blir jag illamående igen. Kan kärlek verkligen göra så här?! Vem försöker jag lura? Hur ska jag klara det här...

jag lever i imperfekt.

Att leva kvar i det förflutna kanske inte är bra men jag vet inte om jag klarar av att se framåt just nu. Det var några dagar sen jag grät nu, men ändå känner jag gråten sitta i magen och ögonen. Jag vill få ut allt men det känns som att tårarna har tagit slut och det spelade ingen roll hur mycket jag grät jag mådde inte bättre. Nu ska jag aldrig mer dyka upp, jag ska undvika dig så mycket jag kan, jag ska ta bort dig från msn så att jag inte behöver se dig logga in, så jag slipper se ditt namn som förövrigt verkar förfölja mig. Vi får se hur länge det håller.
Jag vill sluta älska dig nu för jag hatar att se hjärtan gå till spillo, kärlek som inte uppskattas, no matter what som fick den att sluta uppskattas. Och sanningen är att jag orkar inte älska dig längre och sanningen är att du vill inte att jag ska älska dig frågan är bara hur jag ska göra för att sluta, för det har jag nämligen inte en aning om.

I surrender.

utan förväntningar slipper man bli besviken så jag slutar, jag har inte längre några förväntningar på varken mig själv eller någon annan. Det får bli som det blir.


do you really wanna live forever?

jag orkar inte mer nu, jag behöver inte orka mer. det är mitt val. vad fan ska jag göra..

jag älskar dig

jag tänker så orimliga, elaka, dumma och idiotiska saker för att hitta ett sätt att komma över dig. än så länge har jag inte hittat ett enda vettigt förslag.. jag antar att jag inte är redo än, om jag inte får pressa dig så har inte du någon rätt att pressa mig..

cure me.

When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

It's like I checked in to rehab
And baby, you're my disease

we dont know nothin'.

Det är bara du som rasar ner andras torn och dina egna.

the music´s played by the mad man.

jag är inte tillräckligt stark, förlåt.

hashbrownie

tack amanda. utan dig hade jag gråtit ihjäl mig igår. <3

fan

det är ju bara bullshit, tomma ord, om jag måste be om det så känns det inte ens värt det..

chokladtomte

jag fick påskgodis idag och i det fanns en choklad kanin och då tänkte jag på choklad tomtar och då tänkte jag på dig.. långsökt jag vet..

Nothing matters anymore.

tomheten, jag känner verkligen en tomhet, ett stort hål i bröstet och hela magen. Jag mår illa och gråten trycker på hela tiden. Förlåt för att du tycker att jag tycker synd om mig själv men så känner inte jag, jag är så oerhört arg på mig själv, om jag kunde skulle jag säga upp kontakten med mig själv men tyvär är jag fast i mig, kan inte göra något åt det. Jag gjorde fel och nu får jag stå för det. Jag antar att jag förtjänar det men det gör ingenting lättare. Det är ett helvete för att vara ärlig och jävligt svårt att klara av. Jag är inte stark, jag har inte lätt för att klara av sånt här. men jag måste, jag har två val, att klara det eller sluta leva. jag är inte tillräckligt stark för något av dem, jag andas men jag lever inte, så har det varit länge nu och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra åt det. Jag önskar att jag bara kunde flyga iväg, i alla fall ett tag, bort från allt jobbigt, bort från dig och alla andra, bort från mig själv och bara börja om där ingen vet någonting om mig. Jag vill vara den jag vill vara men det är svårt för utan dig är jag ingenting.


it cant be over.

Jag sjunger inte längre, jag är inte hungrig, jag orkar inte äta, jag orkar inte göra något, jag orkar inte vara hemma men jag orkar inte vara någon annanstans heller, jag kan inte tänka mig hur länge jag orkar det här längre, jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig totalt hjälplös och allt jag skriver blir så otroligt fult men jag orkar inte rätta till det för det spelar ingen roll. Det är så obetydligt och oviktigt, det enda som är viktigt är du. Jag vet inte om jag borde ha gått igår nu kommer jag inte kunna sluta gråta. Nu kommer jag gråta hela tiden. Kan inte någon bara hjälpa mig att få dig att inse, för jag kan inte men jag måste. Vet ni hur det känns att vara tvungen att göra något som man inte kan, som är omöjligt. "du kan få bättre" sa en person till mig igår. Men hur kan det vara bättre? Hur kan någon vara bättre när det bara är du som betyder något just nu, jag orkar inte engagera mig i något annat. Jag behöver inget annat och jag vill inget annat. Jag orkar bara inte.

snälla.

Det här funkar inte, jag kan inte leva så här. Jag kan inte leva utan dig. Du är allt jag vill ha för jag klarar mig inte annars.
A thousand times forgive me.

du ljuger.

Jag vill inte gråta mer ändå är det de enda jag orkar göra.
Jag vet att du ljuger, du menade inte det där, du är rädd, jag såg det på dig, man ser i dina ögon vad du känner. jag såg det och det var inte sant som du sa, jag älskar dig för mycket för att släppa dig. Det är omöjligt, jag har försökt men inget har funkat.
"att fela är mänskligt att förlåta är gudomligt" jag är bara mänskligt och jag vet att du är gudomlig..

I give it all my oxygen to let the flames begin.

jag förstår varför ordet misstag innehåller bokstaven s..

bindesträck

"Det ser ut som att du har legat med frigolit."

jag saknar dig

jag kämpar för att hålla tårarna tillbaka, om jag gråter framför min mamma igen kommer vi börja bråka för så är det alltid, om jag gråter så kommer det ännu mer tårar för att mamma inte står vid min sida som min mamma utan som min fiende. Jag orkar inte med den här dagen. Kan man inte radera datum, dagar, högtider? Jag orkar inte fira, jag orkar inte låtsats, jag vill bara gråta. snälla låt mig gråta..

nu har du ditt och jag mitt revir.

Solen står högt över taken och vinden har vänt
isen har smält och det luktar som vår
Du går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
Jag måste sova på saken
Våren har vaknat, men drivor i vitt
ligger kvar över taken




Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras






Dina läppar som längtat iväg säger "Allting är bra
det tog lite kraft, men trots allt var det skönt
att det gick som det blev, att det blev som vi sa"
Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt
Du har nån i handen, jag skiter i vem
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
genom vitt och grönt
För mycket människor i stan just idag
Här blir man ensam bland tusen
Dom har spärrat med koner kring varje fasad
Det sitter skyltar runt husen
Solen går ner över taken och klockorna slår
En konstig dag, med ett konstigt ljus
Jag går mitt i vägen, det luktar som vår
Det droppar av snö ifrån träd och hus
Kom inte för nära, du vet hur det går
Jag ser vart du längtar, o du ser hur jag mår
Inget vidare rus
Jag försöker få in alla ord som du sa
Men du vet hur dom smakar
Det är nånting skumt med stan just idag
Det är nånting som knakar
Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras

wherever it goes I always know.

Jag vet att jag borde kommit över dig, jag vet att jag borde släppa dig, men det spelar ingen roll hur mycket jag försöker okej? Om jag kunde skulle jag, jag tror att det har att göra med att det var jag som fick allt att ta slut, att jag inte kan förlåta mig själv för att jag förlorade det bästa jag hade, jag kan inte släppa det och där med inte släppa dig. Jag vet att du skulle tycka det var jobbigt och att jag var jobbig om du såg min blogg, men jag vet att du itne läser, så varför i helvete skriver jag som om jag skriver till dig?! det kanske är för att jag inte kan säga det på något annat sätt, jag vet inte. Jag kan inte säga förlåt mer så jag gör det här, i min blogg, gång på gång på gång. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT. Jag skriker hjärtat ur mig och ändå är det ingenting som ändras, inte dina och inte mina känslor. Det enda som förändras är min röst som blir hes och till slut inte hörs alls. Om vi hade klarat det hade vi klarat vad som helst, men när ajg itne var tillräckligt stark varför skulle du vara det? Jag förstår dig, jag gör det men jag kan ändå inte släppa dig. Jag är arg, jag måste erkänna det, jag hade inte lämnat dig men samtidigt vet jag att du är och var för stark i dig själv för att tåla en sån sak och även om jag hatar det så var det därför jag älskade dig så mycket, du kompleterade min svaghet med din styrka, du kompleterade mina dåliga dagar med dina bra, vi var nog inte alls lika, och det var som behövdes för mig, fortfarande behövs, någon som inte alls är som jag, någon som är nöjd med sig själv, sitt liv och som lyckas med allt han gör. Jag behöver dig för hur ska jag någonsin kunna hitta någon som dig igen? Det går inte, jag tyckte till och med om din läskiga pappa och jag saknar din söta lillebror. Jag saknar att sitta och vänta på dig, jag saknar mina höga räkningar för att du var snål och inte ville ringa mig för att "du behövde betala själv" så jag ringde, fast jag oxå behöver betala mina räkningar själv. Jag har ofta undrat om du verkligen älskade mig men anna säger att man såg i dina ögon när du pratade om mig, att du faktiskt gjorde det och jag får väl tro henne även om det har varit mycket som talat emot.. Jag har velat hitta anledningar till att vara arg på dig, för att det skulle bli lättare att släppa dig, för att inte tänka på dig som den underbara personen du är. Visst, du var inte den perfekta pojkvännen, jag blev ledsen för saker, men ajg sa det inte till dig, men till och med att bli ledsen för att du struntade i mig för något annat eller itne gjorde som du sa saknar jag. Jag saknar att ha någon att bli arg på annat än mig själv.  Det är så mycket jag vill säga, så mycket jag vill att du ska veta, men ändå inte, så jag skriver det här, i min blogg. Min blogg som är bara min, och sen om folk läser så gör det inget, för det är bara som jag känner och det är väl lika bra att dom får veta för mamma säger att det är bättre att säga allt, som jag inte gör till henne, men varför ska jag göra det? Jag har ju min blogg. 

släck elden, håll mig borta från glöden och trampa sönder askan.

Skulle jag klara det? Orkar jag? Vill jag? Mycket talar emot, men hur ska jag veta om jag inte går dit? Men jag kommer ändå bara gråta.. Fast egentligen vill jag nog, jag kan inte hålla mig borta hur länge som helst, kanske är lika bra att ta saken i egna händer och se till att det inträffar när jag är beredd på det istället för att jag blir chockad på slussen.. jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Det här är svårt, riktigt svårt. När ska saker börja bli lättare igen?

när jag säger föralltid så menar jag det.

image10

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (you)
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world for you.

I've not the faintest idea,
why aren't you talkin' to me?
I'm trying to be the perfect man,
you always want me to be.

I'm accustomed to you,
you're a part of my life.
Everything I told you honey,
I've nothing to hide.

You're my little angel,
you're my little star.
I'm still waitin' every hour,
you're so close to my heart.

All my life I've been waitin',
for one monent in time.
We're together I adore your eyes,
I so adore your sweet smile (girl).

I don't give a damn bout what somebody told you.
I'll ever be your man 'cause baby I love you.
If the worse comes to the worst,
I'm gonna hold you.
I feel you're far from believin' it.

We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I wouldn't let you down and sure I love you more,
to retrieve your affinity.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

You look into my eyes,
You put me out of my misery.
I have never told lies,
I hope that you come back to me.

I want to spend my time of lovin' you forever
No matter what happens,
we must stick together.
Come on trust in my words,
give me your heart back again.

Kiss my lips, touch my hand,
give me a second chance.
My heart is pumpin',
have a feeling that I've never felt,
If i'm allowed to be with you,
the luck is coming to my world.

So far as I remember,
you was perfectly happy to find someone like me,
in a world full of traffic.
I fulfill your dreams,
its not only a taffy...
You're the only one for me.

We walk through a world where nobody has been before.
Turn back the hands of time open every door.
I swear I wouldn't let you down and sure I love you more,
to retrieve your affinity.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

Every day (day),
Every night (night)
I wanna see you baby,
stayin' by my side. (by my side)

I'm going down on my,
on my knees for you. (for you)
For your love i'd do it,
for your sake, believe I do. (do)

If you don't love me,
why do you raise my hopes?
no matter what happens,
I can't let you go.

You got it wrong,
I didn't wanna hurt you.
I wanna be all the world to you.

let me go.

nu är det som vanligt, jag sitter och väntar, vill inte vänta vill bara slippa dig och alla andra. kom inte hem, inte idag. låt mig bara vara snälla för jag orkar inte mer. var ska jag ta vägen?

kaos

Jag vill fly men jag kan inte, så jag gömmer mig istället.
Jag vill springa men jag kan inte, så jag gömmer mig istället.
Jag vill hoppa men jag kan inte, så jag gömmer mig istället.

jag lämnar mig själv och ger upp.

Jag har inte skrivit av mig på länge, men jag vet inte vad jag ska skriva, var jag ska börja eller hur jag ska kunna sluta när jag väl kommer igång. Jag har så mycket känslor inom mig, Mitt hjärta behöver vila men jag vet inte hur jag ska kunna låta det göra det när det inte går att komma ifrån, I går fick jag ditt namn uppkört i ansiktet, det stirrade på mig, hånade mig. Jag klarar inte av det. Att släppa dig var det dummaste jag gjort, du var limmet som höll ihop mig, som hindrade mig från att splittras och flyga åt alla håll. Det var du som höll min hand och låg bredvid mig när jag var ledsen och nu spelar ingenting någon roll längre. På onsdag.. på onsdag var det tre månader sedan jag träffade dig, tre månader sedan det tog slut och 6 månader sedan vi blev tillsammans. förstår du? vi hade firat ett halvår om jag inte hade varit dum och tappat mitt förstånd. Kanske var ditt lim inte starkt nog att hålla ihop mig helt, så en del av mig flög iväg en stund. Kanske var det jag som var tvungen att göra det för att få ett avslut. Jag visste att det var fel, jag ångrar mig så mycket, jag ångrar att jag någonsin.. Jag ångrar att jag ens skriver det här för du kommer inte se det. Du kommer ändå aldrig få veta, Jag har sagt det förut men det hjälpte inte då, men jag tvivlar på att du förstod. Jag vet inte om du trodde mig, eller så brydde du dig bara inte. men hur som helst så har jag inte glömt dig, hur som helst så håller jag kvar, jag knyter fingrarna om din trummpinne och ber till gud, men gud har glömt mig..

19/9 var dagen allt föll på plats, 19/12 var dagen då himlen grät och jag, hanna tiilikainen förlorade mig själv och dig.

Det är så det låter när duvor gråter.

jag känner samma sak som förut, skillnaden är att nu vågar jag bara säga det när jag vet att du inte hör.

tell me

jag vet inte hur jag ska göra, om jag går kommer jag ändå bara stå där och gråta, om jag inte går så kommer jag sitta hemma och gråta. Kan inte någon säga vad som kommer kännas bäst?

nothing is forever, some things not at all.

Jag vet att jag inte förtjänar att gråta men jag gör det ändå, Jag var chanslös, som en fluga i nätet, som en sköldpadda på rygg. Jag kan inte förlåta mig själv. Det kommer jag aldrig göra. fan.


My name is Earl.

kan dom inte sluta visa det? stäng av, det går inte. byta kanal, jag kan inte. Glömma är omöjligt.

de e dags att hinka.

nu är jag trött på dig, bullshit och ännu mer bullshit, tomma ord, inget menar du. Hur fan tror du att jag ska orka? en till som försvinner... jag kymper.

när vindarna viskar ditt namn..

Vattnet sköljde bort mitt förlåt, kanske var det inte meningen att någon skulle se.
Regnet dränkte mina ord och bilarnas motorer dålde mina skrik. Att till slut släppa din hand och se dig åka iväg från mig förlamade mig. Jag skulle hålt kvar mitt krampaktiga grepp och aldrig släppt dig ur min famn. Om jag visat dig där och då kanske vi hade varit annorlunda, om jag bara hade förstått mig själv så kanske jag hade varit annorlunda. Vi kanske hade överlevt för jag är ingenting nu.
promenaden upp den kvällen var det värsta jag gjort
tusen knivar i mitt hjärta och tusen nålar i mina ögon.
Tårarna blandades med regnet, himlen grät med mig den kvällen. Aldrig ska jag glömma den.


sugigt.

enda gången fokus får ligga på mig är när jag mår dåligt eller folk tror att jag mår dåligt.. aldrig av någon bra anledning.

svidande ögon och torra läppar.

Den här dagen har varit skit som ni kanske förstod av de tidigare inläggen. Jag vaknade och kom inte upp ur sängen så jag stannade hemma. jag vaknade vid ett och sedan dess har jag gråtit nästan konstant hela dagen, jag slutade väl gråta vid nio tiden idag när jag tittade lite på american idol. Mina ögon svider och är svullna, min mamma förstår verkligen ingenting, hon bara skäller och skäller. Jag saknar pappa så himla mycket, även fast han oxå bara skäller. Det känns inte som att någonting kommer finnas kvar snart för allt bara rasar och försvinner, Inte ens du finns kvar, dig som jag kunde prata med om allt, hur tror du att jag mår nu? Du var den enda som jag visste hade känt och kände som jag, nu har jag ingen. Ingen av dem andra vet vad jag går igenom fast dom vet.
Jag är rädd, varje gång jag hör nyckeln sättas i låset blir jag rädd för jag vill inte gråta mer, jag sitter bara hemma och väntar på att någon ska komma hem och säga hur dålig jag är, hur dum jag är och att jag skyller allt på andra. Jag insåg idag att du gör precis samma sak, kanske är därför du hatar att jag "jämt" gör det..
Just nu känns allting verkligen totalt hopplöst, Jag kommer aldrig få dig tillbaka, min kärlek räcker inte, den räcker aldrig men jag önskar att du kunde se hur mycket jag faktiskt älskar dig fortfarande för jag tror inte att du förstår det riktigt. Kommer jag någonsin få tillbaka mitt liv efter allt som jag gjort och allt som har hänt?
jag älskar dig

down in the durt and mudd all over my face. I cant see and I cant breath.

Just leave me with my left over feelings.
Just leave me kissing the ground.

måste jag känna mig otillräcklig? varför är jag aldrig tillräcklig för någon eller någonting?

förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt

det har snart gått tre månader jag vet men jag ber dig älskling, kom tillbaka.. vem ska jag annars titta på my name is earl med? snälla.

go wright a blogg whatever get's around.

Jag gråter, hela tiden. Förlåt.

falling away.

Jag bara önskar att jag kunde sluta gråta, att jag kunde slappna av och ligga och blunda utan att tänka på allt som får mig ledsen. Om jag bara kunde få somna utan att känna paniken växa sig större för varje minut som tickade förbi, utan att känna saknaden växa sig större för varje andetag jag tar.
Om jag bara kunde få vila, slippa känna tårarna välla fram under ögonlocken. Om jag bara kunde få tillbaka dig. Jag känner mig som ett svin mot dig och mig själv, varför kan jag inte släppa taget? Varför gjorde jag det, Varför kunde jag inte inse vad som var viktigt och vad som inte var det. Jag är så arg på mig själv för jag kan inte ändra på någonting alls, ingenting, Aldrig någonsin.

forgive sounds good forget Im not sure I could..

varför lyssnar jag ens på det? Det gör ju bara ont, vill jag ha ont? jag vet inte, ibland vill jag att det ska göra mer ont så att jag ser till att det blir ngn förändring.. just nu är det bara svart, ett svart hål som ingen kommer kunna täppa igen för det är ditt hål och ingen annans, jag vill inte att det ska vara någon annans..


Cant let go..

Jag önskar att du kom tillbaka Paul..


jag saknar dig mer än jag någonsin trodde var möjligt.

det är så mycket jag vill säga men inte klarar av, jag kan inte formulera orden. Kan inte få det att låta bra eller att låta som något nytt för jag har redan sagt allt förut utan att det hjälp. Jag vill bara kunna ta tillbaka allt som har hänt men det går itne jag vet, förlåt känns överflödigt..

när man söker någonting större.

Jag tror att om man inte vet vem man själv är så är det lättare att kopiera någon annan. Om man inte heller vill vara den man är så tror jag att risken är ännu större att man gör så. Jag vet att jag har lätt för att känna att jag skulle vilja vara som någon och tar därför efter den ett tag, det behöver inte vara någon jag känner, inte ngn jag ens vet vem det är. Jag kan ha sett personen några gånger på bilddagboken och oftast handlar det inte om deras utséende tror jag, oftast handlar det om vad de verkar ha för liv. Om dom verkar lyckliga och trygga i sig själv, så tror jag undermedvetet att om jag försöker klä mig, sminka mig och bete mig som jag tror att hon gör så blir jag oxå det. Klart att jag vet att det inte är så, men någonstans djupt inom mig så önskar jag nog att det vore så enkelt och hoppas. När jag sedan märker att det inte funkade den här gången heller så byter jag stil igen, antingen tillbaka till "min egen" som jag inte riktigt är säker på vad den är, och oftast då börjar det kännas jobbigt igen och jag börjar leta efter nästa person som jag ska ta efter, oftast utan att ens veta det själv. Visst så letar jag efter stiltips och bilder för att få inspiration ibland medvetet, men det är bara för att jag har så dålig fantasi när det gäller att kombinera och klä mig men när jag hittar den där speciella personen som jag tror att jag vill vara som, då blir det så och jag önskar att jag kunde vara den personen för mig själv istället.


Jag har fortfarande kvar din trummpinne bredvid sängen, bara ifall att..

Jag är trött på allt och alla. Vill bara ha nytt omkring mig, nya människor, ny omgivning, nytt liv. Det gamla kan få stanna bakom mig, jag känner mig bara så instängd just nu, som att jag måste gå i dom mönster som tidigare och även om jag ändrar mig till det bättre så märks det inte av någon, jag blir behandlad på samma sätt och får höra att jag är samma otacksamma skitunge även när jag gör allt jag blir tillsagd och mer, för ingen märker när jag anstränger mig så vad är det för mening att då göra det när jag kan skita i allt och bli behandlad på samma respektlösa sätt. Jag behöver någonstans där jag kan få känna mig som ny och slippa tänka på allt som hänt förut, slippa tänka på hur jag var och är, någonstans där jag kan bli den jag vill bli och det är inte med någon av er, även om jag inte klarar mig utan er så blir jag ständigt påmind om allt för att jag vet att ni vet allt och har varit med mig genom det, känner hat mot samma personer som jag och kärlek till vissa. Jag har ingen som inte vet och det behöver jag för att kunna fly och känna mig som den jag vill känna mig som och den jag vill bli betraktad som, Den jag vill vara.


det känns bara som någon av de obetydliga kommentarer folk kan säga för att få det att låta som något mycket värre..

jag tycker att det känns fel att du säger vännen, visst klart att vi har rätt att vara ledsna och sakna, men inte överdriva, jag tycker bara att det finns en som har rätt att säga vännen i det här fallet, och jag tycker inte att det är du och jag förstår inte varför det verkar som att du har tagit det här hårdast av oss alla när det för mig känns som att du borde ha tagit det lättast..

dont stop working

jag hatar när blogg.se inte fungerar! jag får panik och glömmer bort vad jag vill skriva..

have no fear the croud is here and the laughs are on.

lev i din bubbla du, träffa aldrig människor som står utanför bubblan, men jag tänker fan inte göra samma sak.

hey!

image9

should'nt have been holding on much to long.

Hon ligger på golvet i badrummet, hon flydde dit för att komma undan henne. Ingen annan stans fick hon vara själv, knappt där heller för hon kan höra sin mamma gråta, hon kan höra henne säga att hon är dum i huvudet som inte söker hjälp, egoistisk för att hon inte tänker på henne, att hon faktiskt inte kan sova för att hon oroar sig.
Smärtan blir bara värre av att höra att inte bara hennes egen smärta är hennes fel, utan även sin mammas.
Hur ska hon kunna gömma sig? Hon ligger på golvet i ett hus med väggar tunna som papper, hon hör fortfarande sin mammas snyftningar och hon hör hennes.
Hon känner svidet, hon trycker och drar, flera gånger. Är det här det enda sättet tänker hon? Ska det alltid behöva gå så här långt?
Hon hör hur hennes mamma sätter på tvn men snyftningarna fortsätter.
för varje snyftning vill hon bara straffa sig själv mer, för varje tår hon själv fäller vill hon bara döda en till del av hennes kropp, hon skäms och blir ännu argare och börjar gråta ännu häftigare. Det blir bara mer och mer, djupare och djupare, närmare och närmare.
Hon känner sig så hjälplös, hur ska hon få sin mamma att förstå att hon itne förbättrar någonting genom att skälla, försöka tvinga henne och lägga all skuld på henne. Att hon bara sjunker ännu längre in i sig själv varje gång hon får det att låta som att hon inte alls har det svårt jämfört med sin mamma. Att hon borde göra det för henne. Det hon inte förstår är att snart gör hon vad hon tror är bäst för sin mamma. så hon slipper vara orolig mer, inte behöver ligga uppe om nätterna och vara orolig för om dottern ska gå till skolan nästa morgon och om hon sover eller inte.

Det värsta är, att jag vet inte hur jag ska hjälpa någon av dem?


Newport living

Everyone's a let down
It just depends on how far down they can go
In every circle of friends there's a whore
The one who flirts
And does a little more
But who's to say?
This is a social scene anyway
And everybody wants to explore the new girl
Caught up in her own hard liquor world
But liquor doesn't exist in my world
But liquor doesn't exist in my world

And if you lie you don't deserve to have friends
If you lie you don't deserve to have them
If you lie you don't deserve to have friends
If you lie

You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack

This fingertips are moving faster than this lips.

And I think what I just wrote is going over my head
I'm stealing lines from myself
And what I said was never said
It's just a lyrical lie
Made up in my mind

These lines are from you in case you forgot

självklart stannar muspekaren på dig.

would you mind if I killed you?

jag måste förklara..

jag är ett väntrum.

Om vi bara är ditt tidsfördriv tills du hittat någonting bättre, då är det inte värt det.

I wont send a sorry card.

jag vet inte riktigt vad som händer med mig, jag kan få allt att verka bra, jag är bra på att dölja, i alla fall för sådana som inte vet allt ännu. Jag vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt. Även om det inte riktigt är jag, så är det skönt att få fly undan mig själv för ett tag även om jag väldigt gärna skulle vilja att jag kunde vara mig själv hela tiden. Jag saknar mig själv. Just nu känns det bara som att jag vill gråta hela tiden och ingenting har förbättrats. Ingenting ändras och jag känner mig fullkomligt hjälplös för jag har ingen aning om hur jag ska göra för att ändra på saker och ting, jag vet inte ens om jag vågar ändra på något, till och med det känns skrämmande även om jag vet att det skulle vara väldigt svårt att göra saken värre. Jag är van vid det här nu, det här är mitt liv, visst jag mår inte prima ballerina men det är väl så det ska vara, vissa människor är meningen att de ska må bra andra inte, och ajg tillhör den sist nämnda kategorin. Det är ingen idé att låtsats som att allt är bra längre för förr eller senare kommer alla veta det ändå så vad är poängen? Jag orkar inte gömma mig längre men jag orkar inte visa något heller. Kvalet och valet är det värsta.

sometimes everything isn't that easy to get.

The sun will not shine if you dont let it.
The fire will not burn if you don light it.
The ice will not melt of its own.
The rain will not be beautiful if you dont stop and stare.
The wind will not sing for you if you never listen.
The earth will not stop spinning if you dont stop it.

blä

Jag har fått ngn allergisk reaktion så jag har utslag, I ANSIKTET! Det är skitläskigt :( måste nog gå till farbror doktorn i morogn för no way att jag går omkring med kliande utslag i ansiktet i en vecka framöver!

nothing more to say...

Förlåt... att sakna dig gör så jävla mycket ondare än smärtan jag någonsin skulle kunna orsaka mig själv.

its a cold and its a broken hallelujah.

dom kommer aldrig försvinna, kanske är därför jag aldrig glömmer, för att var enda ett av dom påminner mig om dig.

This sounds to emo I know, dont judge.

I feel like cutting my wrist open and watch the blood colour the water red and never feel this pain again.


Im going back to the start.

orkar jag med fler förlåt?

nej tack.

nej jag tänker inte sluta, du förtjänar inte att lägga dig i, styr inte vad jag gör mer tack.

goodbye piercing

nu tror jag att jag ger upp hoppet om att min piercing ska överleva, jag tror att jag tar ut den nu för den gör ständigt ont, pallar inte det längre.:P får se hur jag gör men jag tror att jag har bestämmt mig.

who?

vem är "m" som vet hur det känns?

<3

jag saknar dig, och jag önskar att vi aldrig hade slutat att umgås med varandra, jag önskar att jag kunde få finnas där för dig nu när du har det svårt. Jag kände inte att jag passade in, så jag drog mig undan, och blev utbytt men hur som helst saknar jag alla gånger jag sov hos dig och när vi badade vid din brygga och du tvättade håret i vattnet. När sebbe och matte och jag sov över hos dig och du ritade matte i hela ansiktet och sen gnuggade så att han blev rosa överallt för att pennan inte gick att få bort, alla gånger vi gick från gudös busshållplats ända ut till ditt hus, tog fan en och en halv timma ibland, jag saknar det och jag vet att det är fånigt men så är det. Jag hade roligt med dig.

confusion is nothing new.

jag är tom.

a cry for help.

jag tror inte att sånna här hopp i humöret är bra för mig. Ena stunden mår jag jätte bra och det känns som att jag kan göra vad jag vill och nästa stund känns det som att jag vill dö. Jag känner mig ensam, det spelar ingen roll hur många av mina vänner jag är med, jag känner mig lika ensam som när jag sitter här i mitt röda rum framför min svarta dator och tänker på andra människor, människor som jag lämnat på vägen, som inte längre finns i mitt liv men som har betytt mer för mig än någon annan människa någonsin gjort. Det har funnits en tid i mitt liv när jag känt mig trygg och inte ensam. Tre månader av mitt snart 17 åriga liv. Hur ska jag någonsin komma över att det var jag som fick det att ta slut, att jag fick oss att spricka och lät luften pysa ut. Jag tyckte om den röda ballongen vi hade, hur kunde den spricka? hur kunde jag tro på något så orimligt att stack en nål i något så underbart vackert? Jag förlorade mig själv och dig den dagen. Jag vet att jag aldrig kommer få tillbaka dig, men kommer jag nåonsin få tillbaka mig själv? hjälp mig.

no good reason.

Ring och säg godnatt
Jag stannar nog uppe ett tag
Titta mot himlen och månen
Så ser du detsamma som jag

ta bort alla ord du vet vad jag menar.

jag vet att du vet, frågan är bara om du vill se det. Frågan är om du bryr dig. Fråga är om du någonsin har varit ärlig mot mig. Du är frågan.

Det är nått dom inte förstår.

Det värsta man kan göra om man vill glömma är att lyssna på musik. Musiken får känslorna att bubbla upp och kännas tre gånger mer än vad dom gör i vanliga fall. Det behöver inte ens vara musik jag tycker om, det kan vara någon skitlåt från 1993 som påminner om dig, eller dig. Jag vet inte vem jag saknar mest, jag vet bara vem jag blir påmind om mest, fast det kanske är ganska uppenbart varför det är så. det behöver ju inte betyda något egentligen.

sist av alla.

Gårdagen var ju minst sagt intressant, Anna rökte halsbloss utan att hosta, dock inte utan att spy, alla blev redigt fulla utom jag, och jag fick en upplevelse, dock tre år för sent men det gjorde inget. Sen fick jag skratt admp och satt ute på balkongen och skrattade helt själv. Jag hade trevligt.

HAHAHAHAHA

Jag mår så jävla bra :D precis vad jag behövde :P fast dock typ två tre år försent men a ;D jag mår så jävla bra ;D dimman is the shit!;D

RSS 2.0