-

You people keep on surprising me. In a bad way.

Om du ska höra av dig så ska det inte vara av en sådan anledning. Då kan du lika gärna låta bli.

-

Jag hatar att sakna dig
Jag hatar att vara utan dig


Let me sign - Robert Pattinson

Det är nog det bästa jag har hört.
Gåshud

-

Jag saknar dig så jävla mycket men kan inte och vill inte göra något åt saken. Jag är så trött på att alltid vara den som höll ihop oss. Jag börjar tro att allt du någonsin sagt bara är bullshit. Du är en av dem som betytt mest för mig genom hela mitt liv. Den bästa som jag hade så jävla roligt med men samtidigt så var du den jävligaste personen jag någonsin träffat men jag kunde inte hjälpa att längta efter nästa gång vi träffades och jag kunde inte hjälpa att tycka att du var en av dem snällaste, roligaste och bästa personerna i världen.
Det är bara så jävla synd att två personer som betraktat varandra som stora delar av sitt liv och väldigt bra kompisar ska glida ifrån varandra på det här sättet. Jag har försökt. Jag har försökt hålla kontakten och få oss att hålla ihop men du är precis som du var förut och jag orkar inte med det men jag kan fortfarande inte låta bli att sakna dig och hoppas på att vi kan hitta tillbaka till varandra..

-

Det känns verkligen som att jag kommer i sista hand. Jag är den du är med när det inte finns något bättre att göra. När ingen annan gör något som du har lust med eller när ingen annan kan. Jag vill inte vara någon man sover med och sen lämnar på morgonen.
Säger man att man ska göra något så pratar man med varandra innan man bestämmer något annat. Jag orkar inte mer snälla sluta.

RSS 2.0